2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programları İngilizce, Arapça Ve Türkçe Yeterlik Sınavına Girecek Aday Öğrenci Listeleri

Arapça Dil Sınavı Listesi için tıklayınız.

İngilizce Dil Sınavı Listesi için tıklayınız.

Türkçe Dil Sınavı Listesi için tıklayınız.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci Alım Sınavları Hakkında Duyuru!

Değerli Aday, 

2021-2022 Lisansüstü Öğrenci Alım Sınavları Ümraniye Elmalıkent Yerleşkesi’nde yapılacaktır. Sınav süreçlerinin sorunsuz geçmesi için aşağıdaki hususları bilginize sunuyoruz.

  • Yabancı uyruklu adaylar için Türkçe yeterlik sınavı 31 Ağustos 2021 Salı saat 10:00’da, İngilizce ve Arapça yabancı dil sınavları 1 Eylül 2021 Çarşamba saat 10:00’da; Bilim sınavları ise 2 Eylül 2021 Perşembe saat 10:00’da başlayacaktır. Mülakatlar 2 Eylül Perşembe ve gerek görülürse 3 Eylül Cuma günleri gerçekleştirilecektir.
  • Ümraniye Elmalıkent Yerleşkesi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında ve Ümraniye Belediyesi’nin karşısında bulunmaktadır. On beş katlı Kız Konukevi’nin yer aldığı Ümraniye Yamanevler Yerleşkesi ile Ümraniye Elmalıkent Yerleşkesini lütfen karıştırmayınız.
  • Yazılı sınavlarda yerleşkede yer alan tüm sınıflar kullanılacak ve sosyal mesafeye uygun bir düzenleme yapılacaktır.
  • Sınav için bir giriş belgesi düzenlenmemektedir. Yanınızda geçerli bir kimlik belgesi ve HES kodu bilginizi bulundurmanız yeterlidir.
  • Yerleşkeye girildiği andan itibaren maske takılması zorunludur. Giriş kapısında zorunlu haller için maske ve tüm katlarda dezenfektan bulundurulmaktadır.
  • İçecek ve yiyecek ihtiyaçlarınızı Üniversite Kütüphanesinin de bulunduğu A bloğun beşinci katındaki kafeden temin edebilirsiniz.
  • Mülakat saatleri ve yerleri anabilim dalları tarafından bilim sınav sırasında ilan edilecektir.

Başarılar dileriz. 

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

 

 

 

Görüntülenme: 711 Yayınlanma Tarihi: 27 Ağustos 2021 Güncellenme Tarihi: 22 Mart 2023 16:59:40