Ekonomi ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Sonuçları

AKAR

YEDEK

KAYIT TARİHLERİ

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezsiz (Türkçe) Lisansüstü Programlarına başvurup kesin kayıt hakkı kazanan asıl adayların 02 -06 Ekim 2015(asıl adayların kayıt yaptırmaması halinde yedek adayların 07-09 Ekim 2015)  tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Bu duyuru adaylara tebligat niteliğinde olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır, duyurulur.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Lisans diplomasının veya yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı
  2. Not durum belgesinin (transkript) aslı
  3. Nüfus cüzdanının aslı
  4. Askerlik Durum Belgesinin (Askerlik çağına gelmiş veya daha yukarı yaştaki erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden alınacak bir lisansüstü programına kaydolmasında askerlik bakımından sakınca olmadığına dair belgenin) aslı
  5. Kan grubu kartı
  6. ALES sonuç belgesi (Tezli Yüksek Lisans Programlarına başvuran adaylar)
  7. Cepheden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde, son altı ay içinde çekilmiş 4 adet 4,5 x 6 cm boyutunda fotoğraf

Not: 1 ve 3 nolu belgelerin fotokopisi alınıp onaylandıktan sonra iade edilecektir.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
  2. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez.
  3. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
  4. Belirlenen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  5. 2015-2016 akademik yılı İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi lisansüstü programlarının bilim sınavı ve mülakatlarına girip kayıt hakkı kazanamayan adaylara, istemeleri halinde İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde 2015-2016 akademik yılında açılacak Arapça ve İngilizce dil kurslarında özel indirimler uygulanacaktır.
Görüntülenme: 148 Yayınlanma Tarihi: 2 Ekim 2015 Güncellenme Tarihi: 2 Ekim 2015 12:00:52