Tüm Lisansüstü Öğrencilerine 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı "Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği" Dersi Hakkında Duyuru

Tüm lisansüstü öğrencilerine “Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği” dersi hakkında duyuru

  1. Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği gereğince tüm tezli yüksek lisans ve doktora programlarında “Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği” adlı bir ders zorunlu olarak yer almaktadır.
  2. Güz 2021 yarıyılında bu ders çevrimiçi ortamda ve Microsoft Teams platformu üzerinden verilecektir. Güz 2021 yılında enstitüye kaydolan tüm öğrencilerin ilk dersin yapılacağı 6 Ekim tarihine kadar bu platformu dersi izleyecekleri araç üzerinde ve 29 Mayıs uzantılı adreslerini kullanarak kurmaları gerekmektedir. Bu süreçle ilgili her türlü bilgiye şu linkten ulaşılabilmektedir: https://www.29mayis.edu.tr/tr/uzaktan-egitim. Ayrıca uodestek@29mayis.edu.tr adresine destek talepleri iletilebilmektedir.
  3. Güz 2021 yarıyılı öncesinde enstitü programlarına kayıt yaptırmış olup belirtilen dersten henüz geçer not (S) almamış olan öğrencilerin yeniden derse eklenebilmek için okul e-posta adreslerini dersin öğretim üyesine acitil@29mayis.edu.tr adresinden iletmeleri gerekmektedir.
  4. Daha önce devam etikleri bir lisansüstü programlarda benzer içerikli bir dersi alan ve başarılı olan öğrenciler derse kayıt yaptırdıktan sonra ders kayıtlarının tamamlandığı 5 Ekim tarihine kadar, enstitüye, ekinde aldıkları dersin katalog formu ve transkript olan bir dilekçe vererek dersten muaf olmayı talep edebilirler.

 

Görüntülenme: 1240 Yayınlanma Tarihi: 22 Eylül 2021 Güncellenme Tarihi: 22 Mart 2023 16:58:32