2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programları İngilizce Yeterlik Sınavına Girecek Aday Öğrenci Listesi

Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci Alım Sınavları Hakkında Duyuru!

Değerli Aday,

2021-2022 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım Sınavları Ümraniye Elmalıkent Yerleşkesi’nde yapılacaktır. Sınav süreçlerinin sorunsuz geçmesi için aşağıdaki hususları bilginize sunuyoruz.

• İngilizce yabancı dil sınavı 04 Şubat 2022 Cuma saat 10:00’da; bilim sınavları ise 08 Şubat 2022 Salı saat 10:00’da başlayacaktır. Mülakatlar 08 Şubat Salı ve gerek görülürse 09 Şubat Çarşamba günleri gerçekleştirilecektir.
  • Ümraniye Elmalıkent Yerleşkesi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında ve Ümraniye Belediyesi’nin karşısında bulunmaktadır. On beş katlı Kız Konukevi’nin yer aldığı Ümraniye Yamanevler Yerleşkesi ile Ümraniye Elmalıkent Yerleşkesini lütfen karıştırmayınız.
  • Yazılı sınavlarda sosyal mesafeye uygun bir düzenleme yapılacaktır.
  • Sınav için bir giriş belgesi düzenlenmemektedir. Yanınızda geçerli bir kimlik belgesi ve HES kodu bilginizi bulundurmanız yeterlidir.
  • Yerleşkeye girildiği andan itibaren maske takılması zorunludur. Giriş kapısında zorunlu haller için maske ve tüm katlarda dezenfektan bulundurulmaktadır.
  • İçecek ve yiyecek ihtiyaçlarınızı Üniversite Kütüphanesinin de bulunduğu A bloğun beşinci katındaki kafeden temin edebilirsiniz.
  • Mülakat saatleri ve yerleri anabilim dalları tarafından bilim sınav sırasında ilan edilecektir.

Başarılar dileriz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI

İNGİLİZCE YETERLİK SINAVINA GİRECEK ADAY ÖĞRENCİ LİSTESİ