2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programları İngilizce ve Arapça Yeterlik Sınavına Girecek Aday Öğrenci Listeleri

Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci Alım Sınavları Hakkında Duyuru!

Değerli Aday,

2020-21 Öğrenci Alım Sınavları Ümraniye Elmalıkent Yerleşkesinde yapılacaktır. Sınav süreçlerinin sorunsuz geçmesi için aşağıdaki hususları bilginize sunuyoruz.

• Yabancı uyruklu adaylar için Türkçe yeterlik sınavı 23 Eylül 2020 Çarşamba saat 10:00’da; İngilizce ve Arapça yabancı dil sınavları 24 Eylül 2020 Perşembe saat 10:00’da; Bilim sınavları ise 25 Eylül Cuma saat 10:00’da başlayacaktır. Mülakatlar 25 Eylül Cuma ve gerek görülürse 26 Eylül Cumartesi günleri gerçekleştirilecektir.
  • Ümraniye Elmalıkent yerleşkesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında ve Ümraniye Belediyesi’nin karşısında bulunmaktadır. On beş katlı Kız Konukevi’nin yer aldığı Ümraniye Yamanevler Yerleşkesi ile Ümraniye Elmalıkent Yerleşkesini lütfen karıştırmayınız.
  • Yazılı sınavlarda yerleşkede yer alan tüm sınıflar kullanılacak ve sosyal mesafeye uygun bir düzenleme yapılacaktır.
  • Sınav için bir giriş belgesi düzenlenmemektedir. Yanınızda geçerli bir kimlik belgesi bulundurmanız yeterlidir.
  • Yerleşkeye girildiği andan itibaren maske takılması zorunludur. Giriş kapısında zorunlu haller için maske ve tüm katlarda dezenfektan bulundurulmaktadır.
  • İçecek ve yiyecek ihtiyaçlarınızı Üniversite Kütüphanesinin de bulunduğu A bloğunun beşinci katındaki kafeden temin edebilirsiniz.
  • Mülakat saatleri ve yerleri anabilim dalları tarafından bilim sınav sırasında ilan edilecektir.

Başarılar dileriz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI

ARAPÇA YETERLİK SINAVINA GİRECEK ADAY ÖĞRENCİ LİSTESİ

Önemli Not: Bilim sınavına girmeyen adaylar mülakat sınavına alınmayacaktır!

Mülakat yer ve saati bilim sınavı sırasında duyurulacaktır!

Tarih: 24.09.2020

SEVİL

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI

İNGİLİZCE YETERLİK SINAVINA GİRECEK ADAY ÖĞRENCİ LİSTESİ

Önemli Not: Bilim sınavına girmeyen adaylar mülakat sınavına alınmayacaktır!

Mülakat yer ve saati bilim sınavı sırasında duyurulacaktır!

Tarih: 24.09.2020

KANİK

ZEYNEP

GÜNGÖRDÜ